ERVARINGEN VAN ANDEREN 

JITSKE

De sessie was voor mij heel leerzaam, fijn, warm en vrij.  Het heeft me aan het denken gezet over wat ik fijn vind. Over hoe ik mezelf kan helpen voordat een ander dat moet doen. Ook helpt het me om in een moment van hectiek even terug bij mezelf te komen.

 

Buiten in de natuur zijn betekende voor mij een gevoel van vrijheid en weg kunnen als ik dat zou willen, waardoor ik dat juist niet wilde.

AXEL

Wat de sessie vooral voor mij heeft gedaan, was dat ik een bewust moment kon kiezen om mijn verleden en dingen die gebeurt zijn, los te laten en een plek te geven.

 

Het was voor mij een moment waarop ik mijn oude shit kon verbranden zodat ik een bodem creëerde waar iets nieuws op kan groeien.  (om het maar even soort van zweverig te zeggen ;-))

JIP

Door in de natuur te zijn en te lopen bracht het me meer in mijn element en kon ik een stuk helderder denken als dat ik stil zit in een stoel. Frisse lucht en in beweging zijn zorgt dat ik beter kan nadenken. De vragen waren scherp en af en toe ook wel confronterend.

 

Het gaf mij een heldere spiegel waardoor ik op dat moment goed kon zien waar ik stond in mijn leven en welke richting ik op wilde bewegen. De patronen kwamen door een aantal loop-oefeningen snel naar boven. Ook kon ik emotioneel ontladen waardoor ik me een stuk meer opgelucht voelde na de sessie.

NIEK

Ik heb de sessie als een fijne stap uit het hectische leven van alledag ervaren. Het was open, oprecht, blik-openend en soms confronterend. Het is ook die frisse confrontatie vanaf een gelijkwaardig 'alles-mag-er-zijn-punt' waardoor ik toch weer even de sluier van alledag af moet doen en dingen met een nieuwe blik kan zien.

 

Het heeft mij doen beseffen dat zaken en gevoelens waar ik niet altijd bij kan, er wel zijn en dat ik mijzelf toe moet staan om het te zien en te ervaren. Ook dat dit toestaan een minder bewust proces hoeft te zijn, als ik mijzelf maar minder afscherm.

CASPER

Deze sessie was voor mij vooral kijken

naar de oorzaak ergens van. 

Dat helemaal uitpluizen en vervolgens de keuze mogen maken om iets te veranderen. Die keuze weer doorvoeren in je leven is iets wat nu weer tijd nodig heeft.

MARTIJN

Deze sessie heb ik ervaren als een uitstapje uit het dagelijks leven, waarbij ik stil begon te staan bij dat ik al een tijdje niet echt bij mijn gevoel zit. Het was een fijne ervaring om weer even echt bij mezelf in te kunnen checken.

AXEL

Als ik zelf in de natuur ben voel ik me rustiger en is mijn intuïtie naar mijn idee sterker, ik denk dat dit voor iedereen geldt. Voor mij zijn rust en intuïtie bijna essentieel tijdens een coachsessie, de grootste keerpunten in mijn leven kwamen namelijk voort uit intuïtie. Ik voel me ook een stuk vrijer in het bos, in een coachkamer bijvoorbeeld had ik eerder soms het idee dat ik iets moest doen terwijl ik dat tijdens een wandeling buiten totaal niet heb.

NIEK

Het was voor mij heel fijn om de sessie buiten in het bos te houden. Ik ken de hokjes van psychiaters, en een bos is dan toch
een stuk fijner.

 

Des te meer omdat het mij ook het gevoel geeft dat er minder oren in de buurt zijn, en het minder veroordelend is. Dichter bij de roots, dichter bij de truths.