top of page

ERVARINGEN VAN ANDEREN 

JITSKE

20 jaar, deed een Natuursessie

De sessie was voor mij heel leerzaam, fijn, warm en vrij.  Het heeft me aan het denken gezet over wat ik fijn vind. Over hoe ik mezelf kan helpen voordat een ander dat moet doen. Ook helpt het me om in een moment van hectiek even terug bij mezelf te komen.

 

Buiten in de natuur zijn betekende voor mij een gevoel van vrijheid en weg kunnen als ik dat zou willen, waardoor ik dat juist niet wilde.

CASPER

25 jaar, deed meerdere Natuursessies

Deze sessies waren voor mij vooral kijken

naar de oorzaak ergens van. 

Dat helemaal uitpluizen en vervolgens de keuze mogen maken om iets te veranderen. Die keuze weer doorvoeren in mijn leven is iets wat nu weer tijd nodig heeft.

RENATE

51 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

Je confronteerde me met oude patronen en gewoontes, ik ben zoveel meer mezelf als ik deze los kan laten. Ik werd door jou niet uit, maar ín mijn comfortzone gehaald. De herinnering aan hoe alles dan klopt en tot rust komt maakt het een zone om steeds naar terug te willen.

En de natuur is altijd dichtbij, het is makkelijk om even een wandeling maken. Het is hierdoor eenvoudiger om terug te gaan naar wat ik tijdens de sessies meemaakte, zonder dat jij als coach erbij hoeft te zijn.

ZOË

63 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

Fijn, de praktische en verdiepende oefeningen, waardoor dingen zo innerlijk voelbaar en helder werden voor me. Ook de reflectievragen heb ik als heel verrijkend en ondersteunend ervaren.
 

Het geheel heeft mijn leven verrijkt, en heel erg innerlijk voelbaar gemaakt waar mijn passie en focus nu ligt.
 

Ik kan, en ga er verder mee.

JILDERT

38 jaar, deed het Traject Natuursessies

Je hebt mij geholpen om beter bij mijn gevoel te kunnen komen.

CONNY
54 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

Er zijn mij dingen duidelijk geworden die ik altijd over het hoofd heb gezien.

MARJON
35 jaar, deed het Traject Natuursessies 

De sessies zijn voor mij transformerend geweest. Ik weet nu veel beter wat hoogsensitiviteit voor mij betekent en heb mijzelf sowieso veel beter leren kennen.

Ik weet nu beter wie ik ben en accepteer mijzelf veel meer zoals ik ben. Ik kan daarbij nu onderscheid maken tussen mijn verhaal/energie en dat van een ander. Ik ben me ook bewust geworden van de overtuigingen die ik van anderen heb 'gekregen'. Daarnaast weet ik nu beter wat mijn talenten zijn en kan ik me daar mee verbinden. Dat geeft enorm veel vreugde en energie. Het voelt nu alsof ik een missie heb en dat ik wezenlijk iets kan betekenen :)

Het blijft een uitdaging om de juiste balans te vinden, maar ik heb nu een heel goede basis om op verder te bouwen. Daarnaast bieden de oefeningen die ik nog weer gekregen heb, mij handvaten om mee verder te gaan.

YAËLA

30 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

Ik heb de sessies als enorm leerzaam ervaren. Het was soms confronterend, maar in de positieve zin. Ik voelde mij comfortabel genoeg om te delen én om te ontvangen.
 

Ik heb nu meer bewustzijn en kan sneller herkennen wat er met mij gebeurt. Ik kan makkelijker rustig worden en in het hier en nu komen.

De dingen die ik heb geleerd kan ik goed toepassen in mijn dagelijks leven, wat ook maakt dat het op de lange termijn werkt. Ik gebruik vaak nog oefeningen uit de sessies.

De sessies in de natuur doen was echt een uitkomst. Door te bewegen, niet ergens stil te zitten in een stoel was het makkelijker om over dingen te praten. Ook kon ik de omgeving goed gebruiken tijdens de oefeningen. Daarbij is de natuur als omgeving uberhaupt al ontspannend. Binnen over lastige onderwerpen praten kan soms een benauwend gevoel geven.

MARGRIET

36 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

De sessies gaven mij inzicht in mijn blokkades en meer vertrouwen in welke richting ik op wil.


Er ontstond zo meer vertrouwen en helderheid in wat ik wel en niet wil.

MIRIAM
50 jaar, deed de Ontwikkelaar (Loopbaantraject)

De sessies in de natuur doen was heel bijzonder. Het is heel prettig om al wandelend te praten en daarnaast heel krachtig om in de natuur oefeningen te doen.
 

Ik heb nu meer inzicht in mijn ontwikkeling en mijn eigen rol in processen.

JIP

22 jaar, deed een Natuursessie

Door in de natuur te zijn en te lopen bracht het me meer in mijn element en kon ik een stuk helderder denken als dat ik stil zit in een stoel. Frisse lucht en in beweging zijn zorgt dat ik beter kan nadenken. De vragen waren scherp en af en toe ook wel confronterend.

 

Het gaf mij een heldere spiegel waardoor ik op dat moment goed kon zien waar ik stond in mijn leven en welke richting ik op wilde bewegen. De patronen kwamen door een aantal loop-oefeningen snel naar boven. Ook kon ik emotioneel ontladen waardoor ik me een stuk meer opgelucht voelde na de sessie.

AXEL

23 jaar, deed meerdere Natuursessies

Wat deze sessie vooral voor mij heeft gedaan, was dat ik een bewust moment kon kiezen om mijn verleden en dingen die gebeurt zijn, los te laten en een plek te geven.

 

Het was voor mij een moment waarop ik mijn oude shit kon verbranden zodat ik een bodem creëerde waar iets nieuws op kan groeien.  (om het maar even soort van zweverig te zeggen ;-))

ELINE

26 jaar, deed een Traject Natuursessies en
daarna meerdere losse Natuursessies

Heel prettig om de tijd te hebben, en (in tegenstelling tot andere coaches/therapeuten) niet zo op de minuut te kunnen werken. Dit maakte dat ik ook echt een dagdeel vrij plande, en de vrijheid voelde om helemaal in het hier en nu te zijn tijdens de sessies.
 

Ik heb nu een helderder beeld over waar voor mij de valkuilen zitten, en welke dingen meer onnodige uitwegen zijn. Welke dingen in mijn eigen gedachten of gedrag mij tegenhouden om volledig en met een gevoel van vrijheid te leven. Ook hebben we een begin gemaakt aan het doorbreken van patronen, ingaan tegen vluchtgedrag, en het aangaan van ongemakkelijke onderwerpen/situaties.
 

De sessies in de natuur houden, creëerde echt een barrière tussen mijn dagelijks leven en de sessies, waardoor het soms makkelijker wordt om met een helicopterview naar mijzelf en mijn leven op dat moment te kijken. Bovendien kan je in de natuur op een subtiele en veilige manier oefenen om te gaan met je omgeving.

NIEK
25 jaar, deed meerdere Natuursessies

Het was voor mij heel fijn om de sessie buiten in het bos te houden. Ik ken de hokjes van psychiaters, en een bos is dan toch
een stuk fijner.

 

Des te meer omdat het mij ook het gevoel geeft dat er minder oren in de buurt zijn, en het minder veroordelend is. Dichter bij de roots, dichter bij de truths. 

Het heeft mij doen beseffen dat zaken en gevoelens waar ik niet altijd bij kan, er wel zijn en dat ik mijzelf toe moet staan om het te zien en te ervaren. Ook dat dit toestaan een minder bewust proces hoeft te zijn, als ik mijzelf maar minder afscherm.

bottom of page